make me up before you go go

Make Me Up, Before You Go, Go // Oh,My, (Fenty) Gold!

Ok, pokušaću da ovu recenziju jedne od najboljih i najhrabrijih stvari na mom stolu za šminkanje učinim kratkom i slatkom, ili kako je Tina Fey legendarno rekla kad je vodila The Golden Globes dodelu nagrada “we promise to wrap this up by 11, 11-dark-thirty at the latest. Pa da počnemo.

Moja opsesija hajlajterima eksponencijalno raste, kao i ljubav prema Ririnom Fenty Beauty brendu i čini mi se da mi se duša neće smiriti dok ne sakupim sve. Da je hvatanje pokemona još aktuelno mogla bih da napravim neku foricu na tu temu ali šta da se radi.

E ovako, Fenty Beauty izbacio je šest hajlajtera među kojima se istakla nijansa koja nosi naziv Trophy Wife. Iako nikad ne bih bila takva wifey u pravom životu, nemam nikakav problem da furam hajlajter koji je najbolja i najčistija zlatna koju sam ikad videla. Mnogi su pokušali da naprave zlatne shimmer senke, glitere i pigmente ali Riri izgleda, kao i sve drugo, i šminku pravi mnogo bolje od ostalih.

Processed with VSCO with a5 preset Gledala sam brojne tutorijale, odnosno recenzije za ovaj hajlajter i mnoge žene svetle puti složile su se da je on over the top and too much za njih, ali na mene recenzije tog tipa zapravo nemaju nikakav uticaj jer što bi reko dragi mi Rajan Gozling “When I like something I just gotta have it…I go crazy for it”. Svi ste gledali The Notebook, nemam šta da objašnjavam dalje.

I tako čekam ja da draga Dženis dođe iz Kuvajta i donese zlato – bukvalno, i kad već pita šta hoću ja lepo kažem da bi dobro došla i famozna “shark tooth” hajlajter četkica, i Dženis sa istoka, bogata al bez crnog oka donese sve bez reči. Inače, Fenty Beauty dostavlja i u Srbiju tako da ne morate da čekate da vam Šeki Šeki donese zlato sa Bliskog Istoka, samo meni za sad ovako lakše.

Stigne zlato, i bukvalno je sve što se od zaslepljujućeg hajlajtera može očekivati. Sadrži prilično veliku količinu šljokica, ali kao osrednje stara nekadašnja Elektrana devojka i prilepak, za mene ne postoji takva stvar kao što je previše šljokica. Sledeća stvar je da a little goes a long way što znači da vam treba da četkicom samo taknete ovaj hajlajter jer je pigment neverovatan tako da vrlo lako može da se pretera. E sad, većina vlogerki rekla je da bi možda furale ovaj hajlajter subotom uveče kad idu u klabing, ali pošto to kod nas ne postoji ja sam odlučila da opet živim taj život na ivici (lako je kad živiš život sa migrenom) i kako se prilika za izlazak iz kuće ukazala tokom jedne od onih divnih subota popodne u Novom Sadu rešila sam da ne samo go out but go ALL out i bilo je strava. Kad sunce, kojeg trenutno nema, padne na ključne tačke lice – vrhove jagodica, e to stvarno shines bright like a diamond. Ipak, nisam se tu zaustavila već sam na već odrađen eye look dodala malo zlata u untrašnji deo kapka za potpuni ugođaj. Trudila sam se da uslikam to remek delo ali telefoni imaju nešto protiv hajlajtera pa ako niste u dobro osvetljenom studiju, no dice te ćete morati da mi verujete na reč.

Da li ovaj hajlajter morate da imate? Samo ako volite zlatnu boju, nemate strah da se malo poigrate šminkom, i ako uz sve to tražite najbolju i najverniju nijansu zaslepljujućeg zlata ikad napravljenu. Četka je najbolja hajlajter četka koju sam ikad imala jer je zaista dizajnirana tako da “grli” obraze, ali pošto dolazi po finoj ceni od 32 dolara, kontam da možete solidan posao da odradite i sa daleko povoljnijom četkom.

Processed with VSCO with a6 preset

Eto, u nešto više od 600 reči dođosmo do kraja. Sad nam ostaje da se pomolimo univerzumu za malo sunca pa možda vidite dragu vam Kadajru kako sija (uživo ili na Instagramu, kako vam se posreći). Hajlajteri će spasiti svet, jedan shimmer at a time. Ne znam za vas, al ja kad metnem hajlajter na obraze, sve nekako deluje manje ružno u svetu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s